Låter gott.... 2011-01-24
Jag sitter o kollar lite recept, till dagen kommer få jag faktiskt får äta ett HELT mål mat.
Och det ser jag fram mot riktigt, riktigt mycket faktiskt.
Men här kommer receptet iallafall :)
Fisk med ajvar och räkor
600 g fiskfilé t.ex. lax och kolja eller hoki
2 dl lättcréme fraiche
1 dl ajvar relish (paprikaröra)
70 g färsk bladspenat
150 g skalade räkor
salt och peppar
Gör såhär:
1. Tina fisken om den är fryst och torka den torr. Skär den i bitar.
2. Vispa ihop lite créme fraiche och ajvar i en låg panna.
Koka upp och lägg i fisken. Sjud på svag värme ca 5 min under lock.
Vänd ner spenaten och låt det bli varmt. Krydda med salt o peppar.
3. Strö över räkorna.
4. Servera fiskpannan med ris och haricots verts.
Och det ser jag fram mot riktigt, riktigt mycket faktiskt.
Men här kommer receptet iallafall :)
Fisk med ajvar och räkor
600 g fiskfilé t.ex. lax och kolja eller hoki
2 dl lättcréme fraiche
1 dl ajvar relish (paprikaröra)
70 g färsk bladspenat
150 g skalade räkor
salt och peppar
Gör såhär:
1. Tina fisken om den är fryst och torka den torr. Skär den i bitar.
2. Vispa ihop lite créme fraiche och ajvar i en låg panna.
Koka upp och lägg i fisken. Sjud på svag värme ca 5 min under lock.
Vänd ner spenaten och låt det bli varmt. Krydda med salt o peppar.
3. Strö över räkorna.
4. Servera fiskpannan med ris och haricots verts.
Kommentarer
Trackback